Forfatter
Tittel Fisk: fra reker til sverdfisk
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Denne kokeboken inneholder et variert utvalg oppskrifter med fisk som hovedingrediens. Fisk kan dampes, stekes, posjeres, ovnsbakes eller tilberedes i en gryte. Forfatteren er inspirert blant annet av mattradisjoner fra hjemlandet Italia og orientalsk kjøkken og viser her hvordan man skaper spennende smakskombinasjoner. Boken er gjennomillustrert med fargefotografier.
ISBN 82-02-24845-0 978-82-02-24845-1 82-525-6249-3 978-82-525-6249-1
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*0016361
*007
*008 a 0 00nob 2
*015 $a0159835$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a82-02-24845-0$bib.$cNkr 299.00
*020 $a978-82-02-24845-1
*020 $a82-525-6249-3
*020 $a978-82-525-6249-1
*035
*041 $heng
*08231$a641.692$zh$25
*090 $c641.692$dZ
*096 $a641.692 Z
*100 0$aZilli, Aldo$jit.-eng.
*24010$aFish cook
*24510$aFisk$bfra reker til sverdfisk$cAldo Zilli ; fotografier av David Munns ; til norsk ved Dorthe Erichsen
*260 $aÆOsloÅ$bCappelen$ccop. 2006
*300 $a143 s.$bkol. ill.
*520 $aDenne kokeboken inneholder et variert utvalg oppskrifter med fisk som hovedingrediens. Fisk kan dampes, stekes, posjeres, ovnsbakes eller tilberedes i en gryte. Forfatteren er inspirert blant annet av mattradisjoner fra hjemlandet Italia og orientalsk kjøkken og viser her hvordan man skaper spennende smakskombinasjoner. Boken er gjennomillustrert med fargefotografier.
*574 $aOriginaltittel: Fish cook
*650 1$aSjømat$0matlaging$1641.692$2BS$9nor
*700 0$aMunns, David$efotogr.
*700 0$aErichsen, Dorthe E.$eovers.$jn.
*850 $aTangen vgs
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening