Tangen videregående skole

Fisk: fra reker til sverdfisk
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Fisk: fra reker til sverdfisk
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.692 Z
Eier
  • Tangen vgs
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2006
Noter
  • Denne kokeboken inneholder et variert utvalg oppskrifter med fisk som hovedingrediens. Fisk kan dampes, stekes, posjeres, ovnsbakes eller tilberedes i en gryte. Forfatteren er inspirert blant annet av mattradisjoner fra hjemlandet Italia og orientalsk kjøkken og viser her hvordan man skaper spennende smakskombinasjoner. Boken er gjennomillustrert med fargefotografier.
ISBN
  • 82-02-24845-0
  • 978-82-02-24845-1
  • 82-525-6249-3
  • 978-82-525-6249-1
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam         1
*0016361
*007  
*008                      a     0    00nob 2
*015  $a0159835$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a82-02-24845-0$bib.$cNkr 299.00
*020  $a978-82-02-24845-1
*020  $a82-525-6249-3
*020  $a978-82-525-6249-1
*035  
*041  $heng
*08231$a641.692$zh$25
*090  $c641.692$dZ
*096  $a641.692 Z
*100 0$aZilli, Aldo$jit.-eng.
*24010$aFish cook
*24510$aFisk$bfra reker til sverdfisk$cAldo Zilli ; fotografier av David Munns ; til norsk ved Dorthe Erichsen
*260  $aÆOsloÅ$bCappelen$ccop. 2006
*300  $a143 s.$bkol. ill.
*520  $aDenne kokeboken inneholder et variert utvalg oppskrifter med fisk som hovedingrediens. Fisk kan dampes, stekes, posjeres, ovnsbakes eller tilberedes i en gryte. Forfatteren er inspirert blant annet av mattradisjoner fra hjemlandet Italia og orientalsk kjøkken og viser her hvordan man skaper spennende smakskombinasjoner. Boken er gjennomillustrert med fargefotografier.
*574  $aOriginaltittel: Fish cook
*650 1$aSjømat$0matlaging$1641.692$2BS$9nor
*700 0$aMunns, David$efotogr.
*700 0$aErichsen, Dorthe E.$eovers.$jn.
*850  $aTangen vgs
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Tangen videregående skole641.692 Z