Tangen videregående skole

Smakens fysiologi
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Smakens fysiologi
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.03 B
Eier
  • Tangen vgs
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2007
Noter
  • Har innholdsfortegnelse, noter
ISBN
  • 978-82-430-0370-5
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam         1
*0016967
*007  
*008                      a     0    00nob 2
*015  $a0180023$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-430-0370-5$bib.$cNkr 338.00
*035  
*041  $hfre
*08231$a641.03$zh$25
*090  $c641.03$dB
*096  $a641.03 B
*100 0$aBrillat-Savarin, Jean-Anthelme$d1755-1826$jfr.
*24010$aPhysiologie du gôut
*24510$aSmakens fysiologi$cJean-Anthelme Brillat-Savarin ; oversatt av Knut Stene-Johansen ; med et essay av Roland Barthes
*260  $aOslo$bSpartacus$ccop. 2007
*300  $a258 s.
*505  $aHar innholdsfortegnelse, noter
*574  $aOriginaltittel: Physiologie du gôut
*650 1$aGastronomi$1641.013$2BS$9nor
*700 0$aStene-Johansen, Knut$d1957-$eovers.$jn.
*850  $aTangen vgs
*900 0$aSavarin, Jean-Anthelme Brillat-$zBrillat-Savarin, Jean-Anthelme$9nor
*900 0$aJohansen, Knut Stene-$zStene-Johansen, Knut$9nor
*950 0$aMatglede$zGastronomi$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Tangen videregående skole641.03 B