Forfatter
Tittel Kokkelære: den store kokeboka
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Har du noen gang drømt om å kunne lage mat som en profesjonell kokk? I «Kokkelære» finner du over 1000 oppskrifter fordelt på over 50 kapitler. Gausdal forklarer alt man trenger å vite om råvarene, og viser hvilke 40 grunnleggende tilberedningsteknikker du trenger for å kunne lage virkelig god mat, som en profesjonell kokk. Boken inneholder detaljerte steg-for-steg beskrivelser som demonstrerer alt fra grunnleggende kokkeferdigheter som kutteteknikk, brødbakst og filtrering, til mer krevende prosesser som partering av dyr, kompliserte konditorprosedyrer og tilberedning av spesielt vanskelige retter. Boken dekker alle sider av matlagingen, med vekt på hvordan kunnskapen kan fungere for deg hjemme på kjøkkenet.
Har ordliste, register
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001423 am 2200241 4500
*00118295
*008 a 00nob 2
*015 $a0441205$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-7547-762-8$bib.$cNkr 600.00
*035 $a0441205
*035 $a266761
*08231$a641.5$zh$25
*090 $bUtlånsordningen
*100 0$aGausdal, Tom Victor$d1976-$jn.
*24510$aKokkelære$bden store kokeboka$cTom Victor Gausdal ; foto: Ingvar Eriksson
*260 $aOslo$bPress$c2015
*300 $a624 s.$bkol. ill.
*505 $aHar ordliste, register
*520 $aHar du noen gang drømt om å kunne lage mat som en profesjonell kokk? I «Kokkelære» finner du over 1000 oppskrifter fordelt på over 50 kapitler. Gausdal forklarer alt man trenger å vite om råvarene, og viser hvilke 40 grunnleggende tilberedningsteknikker du trenger for å kunne lage virkelig god mat, som en profesjonell kokk. Boken inneholder detaljerte steg-for-steg beskrivelser som demonstrerer alt fra grunnleggende kokkeferdigheter som kutteteknikk, brødbakst og filtrering, til mer krevende prosesser som partering av dyr, kompliserte konditorprosedyrer og tilberedning av spesielt vanskelige retter. Boken dekker alle sider av matlagingen, med vekt på hvordan kunnskapen kan fungere for deg hjemme på kjøkkenet.
*650 1$aMatlaging$1641.5$2BS$9nor
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aEriksson, Ingvar$efotogr.$jsv.
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebok$9nor
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening