Tangen videregående skole

Hjernevask [DVD]: 7 program
Huskelisten er tom
Vis
Tittel
  • Hjernevask [DVD]: 7 program
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Klassifikasjon
År
  • 2010
Noter
  • 1: Likestillingsparadokset Er vi født sånn eller blitt sånn - hvorfor oppfører vi oss slik vi gjør? Dette programmet handler om det store likestillingsparadokset - hvorfor velger kvinner og menn så ulike yrker i det likestilte Norge? Harald Eia finner ut om det er arv eller miljø som gjør at vi er blitt som vi er blitt. 2: Foreldreeffekten . Om foreldreeffekten - er det hjemmemiljøet eller genene som gjør at barna likner sine foreldre? Harald Eia finner ut om det er arv eller miljø som gjør at vi er blitt som vi er blitt. 3: Født sånn, eller blitt sånn? Om forskjellen mellom homofile og heterofile. Harald Eia finner ut om det er arv eller miljø som avgjør hvilken legning vi har. 4: Voldsforskning. Om vold - hvorfor er menn mest voldelige? Er noen folkeslag hissigere enn andre? 5: Tilfeldig sex - tilfeldig? Om sex - hvorfor er menn mer interessert i tilfeldig sex enn kvinner? 6: Menneskerasen. Om rase - finnes det genetiske forskjeller mellom ulike folkeslag, og hvor store er forskjellene mellom oss? 7: Victor eller Victoria? Hvorfor er så mange redd for biologi, og hvilke konsekvenser kan det få når man ikke tar hensyn til den? Er opplevelsen av å være gutt eller jente noe vi lærer eller noe vi er født med? I det siste programmet møter vi en gutt som er født uten mannlig kjønnsorgan, og som har blitt oppdratt som jente.
Tilgjengelige
  • 2/2
Venteliste
  • 0 (0)
*00001021ngm  2200217 a 4500
*00111700
*007vd 
*008                                   nob   
*082  $a304.5
*082  $a304.5
*245  $aHjernevask$cNRK$hDVD$b7 program
*260  $aKristiansand$c2010$bKristiansand Interkommunale AVsentral
*300  $a1 DVD$blyd, kol.
*520  $a1: Likestillingsparadokset   Er vi født sånn eller blitt sånn - hvorfor oppfører vi oss slik vi gjør? Dette programmet handler om det store likestillingsparadokset - hvorfor velger kvinner og menn så ulike yrker i det likestilte Norge? Harald Eia finner ut om det er arv eller miljø som gjør at vi er blitt som vi er blitt. 2:  Foreldreeffekten .   Om foreldreeffekten - er det hjemmemiljøet eller genene som gjør at barna likner sine foreldre? Harald Eia finner ut om det er arv eller miljø som gjør at vi er blitt som vi er blitt. 3: Født sånn, eller blitt sånn?   Om forskjellen mellom homofile og heterofile. Harald Eia finner ut om det er arv eller miljø som avgjør hvilken legning vi har. 4: Voldsforskning.   Om vold - hvorfor er menn mest voldelige? Er noen folkeslag hissigere enn andre? 5:  Tilfeldig sex - tilfeldig?   Om sex - hvorfor er menn mer interessert i tilfeldig sex enn kvinner? 6: Menneskerasen.   Om rase - finnes det genetiske forskjeller mellom ulike folkeslag, og hvor store er forskjellene mellom oss? 7:  Victor eller Victoria?  Hvorfor er så mange redd for biologi, og hvilke konsekvenser kan det få når man ikke tar hensyn til den? Er opplevelsen av å være gutt eller jente noe vi lærer eller noe vi er født med? I det siste programmet møter vi en gutt som er født uten mannlig kjønnsorgan, og som har blitt oppdratt som jente.
*691  $alikestilling arv miljø homofili voldsforskning tilfeldig sex folkeslag kjønnsforskjeller populærvitenskap fjernsyn tv-program
*700  $aEia, Harald$d1966-
*710  $aNorsk rikskringkasting
*996  $zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Tangen videregående skoleDVD 304.5 H
Ex2Tilgjengelig Tangen videregående skoleDVD 304.5 H