Tangen videregående skole

Til bords i Frankrike: oppskrifter og refleksjoner omkring det franske kjøkken
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Til bords i Frankrike: oppskrifter og refleksjoner omkring det franske kjøkken
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.5944 B
Eier
  • Tangen vgs
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2000
Noter
  • Ordliste: s. 246-250
ISBN
  • 82-525-3611-5
  • 82-05-25581-4
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam         1
*0012499
*007  
*008                      a     a    00nob 2
*015  $a0114544$bBIBBI
*020  $a82-525-3611-5
*020  $a82-05-25581-4$bib.
*035  
*041  $heng
*08231$a641.5944$zh
*090  $bq$c641.5944$dB
*096  $a641.5944 B
*100 0$aBrennan, Georgeanne
*24010$aSavouring France
*24510$aTil bords i Frankrike$boppskrifter og refleksjoner omkring det franske kjøkken$coppskrifter og tekst Georgeanne Brennan ; oversatt av Eva Storsveen og Kyrre Haugen Bakke ; oppskriftene er gjennomgått av Ingrid Espelid Hovig
*260  $a[Oslo]$bGyldendal Fakta$c2000
*300  $a255 s.$bkol. ill.
*505  $aOrdliste: s. 246-250
*574  $aOriginaltittel: Savouring France
*650 1$aMatlaging$xFrankrike$1641.5944$2BS
*650  $aFrankrike
*850  $aTangen vgs
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Tangen videregående skole641.5944 B