Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Boken inneholder oppskrifter på sunne og velsmakende salater, salater med tilbehør, salater som tilbehør, med og uten kjøtt, fisk og skalldyr, varme salater og kalde salater og salater som fingermat. Alle oppskriftene er basert på de ulike sesongenes beste råvarer. Forfatteren viser i boken hva som må til for å lage en god salat, og gir dessuten oppskrifter på vinaigretter, sauser og chutneys samt tips til andre gode ting å ha i eller på salaten. Gjennomillustrert med fargefotografier. Har register.
ISBN 82-02-25668-2 978-82-02-25668-5
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*0016592
*007
*008 a 0 00nob 2
*015 $a0159831$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a82-02-25668-2$bib.$cNkr 329.00
*020 $a978-82-02-25668-5
*035
*08231$a641.83$zh$25
*090 $bq$c641.83$dK
*096 $a641.83 K
*100 0$aKolderup, Jørgen$jn.
*24510$aSalater!$cJørgen Kolderup ; fotografier ved Mattis Bjørnsen
*260 $aOslo$bCappelen$c2006
*300 $a176 s.$bkol. ill.
*520 $aBoken inneholder oppskrifter på sunne og velsmakende salater, salater med tilbehør, salater som tilbehør, med og uten kjøtt, fisk og skalldyr, varme salater og kalde salater og salater som fingermat. Alle oppskriftene er basert på de ulike sesongenes beste råvarer. Forfatteren viser i boken hva som må til for å lage en god salat, og gir dessuten oppskrifter på vinaigretter, sauser og chutneys samt tips til andre gode ting å ha i eller på salaten. Gjennomillustrert med fargefotografier. Har register.
*650 1$aSalater$0matlaging$1641.83$2BS$9nob
*700 0$aBjørnsen, Mattis$efotogr.$jn.
*850 $aTangen vgs
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening