Tangen videregående skole

Bak med spelt!
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Bak med spelt!
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.631 S
Eier
  • Tangen vgs
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2006
Noter
  • Spelt er en urgammel hvetesort som passer godt til moderne mennesker. Spelt kan brukes i stedet for hvetemel til brød, kaker osv. Men spelt er helt annerledes enn hvete: Den er mer næringsrik, den smaker bedre og tåles av en del hveteallergikere. Men spelt er annerledes å jobbe med enn hvete. Boken inneholder oppskrifter på brød, pai, pizza, piroger, kaker, grøt og sauser med spelt. Har innholdsfortegnelse, register
ISBN
  • 82-02-25971-1
  • 978-82-02-25971-6
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*000     nam         1
*0016597
*007  
*008                      a     0    00nob 2
*015  $a0169916$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a82-02-25971-1$bib.$cNkr 299.00
*020  $a978-82-02-25971-6
*035  
*08231$a641.631$zh$25
*08231$a641.815$25
*090  $c641.631$dS
*096  $a641.631 S
*100 0$aSæland, Mone Eli$jn.
*24510$aBak med spelt!$cMone Eli Sæland ; foto: Jon Marius Nilsson
*260  $aÆOsloÅ$bCappelen$ccop. 2006
*300  $a119 s.$bkol. ill.
*505  $aHar innholdsfortegnelse, register
*520  $aSpelt er en urgammel hvetesort som passer godt til moderne mennesker. Spelt kan brukes i stedet for hvetemel til brød, kaker osv. Men spelt er helt annerledes enn hvete: Den er mer næringsrik, den smaker bedre og tåles av en del hveteallergikere. Men spelt er annerledes å jobbe med enn hvete. Boken inneholder oppskrifter på brød, pai, pizza, piroger, kaker, grøt og sauser med spelt.
*650 1$aSpelt$0matlaging$1641.631$2BS$9nor
*650 2$aBaking$1641.815$2BS$9nor
*700 0$aNilsson, Jon Marius$efotogr.$jn.
*850  $aTangen vgs
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerHylle
Ex1Tilgjengelig Tangen videregående skole641.631 S