Forfatter
Tittel
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Spelt er en urgammel hvetesort som passer godt til moderne mennesker. Spelt kan brukes i stedet for hvetemel til brød, kaker osv. Men spelt er helt annerledes enn hvete: Den er mer næringsrik, den smaker bedre og tåles av en del hveteallergikere. Men spelt er annerledes å jobbe med enn hvete. Boken inneholder oppskrifter på brød, pai, pizza, piroger, kaker, grøt og sauser med spelt.
Har innholdsfortegnelse, register
ISBN 82-02-25971-1 978-82-02-25971-6
Tilgjengelige
Venteliste
*000 nam 1
*0016597
*007
*008 a 0 00nob 2
*015 $a0169916$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a82-02-25971-1$bib.$cNkr 299.00
*020 $a978-82-02-25971-6
*035
*08231$a641.631$zh$25
*08231$a641.815$25
*090 $c641.631$dS
*096 $a641.631 S
*100 0$aSæland, Mone Eli$jn.
*24510$aBak med spelt!$cMone Eli Sæland ; foto: Jon Marius Nilsson
*260 $aÆOsloÅ$bCappelen$ccop. 2006
*300 $a119 s.$bkol. ill.
*505 $aHar innholdsfortegnelse, register
*520 $aSpelt er en urgammel hvetesort som passer godt til moderne mennesker. Spelt kan brukes i stedet for hvetemel til brød, kaker osv. Men spelt er helt annerledes enn hvete: Den er mer næringsrik, den smaker bedre og tåles av en del hveteallergikere. Men spelt er annerledes å jobbe med enn hvete. Boken inneholder oppskrifter på brød, pai, pizza, piroger, kaker, grøt og sauser med spelt.
*650 1$aSpelt$0matlaging$1641.631$2BS$9nor
*650 2$aBaking$1641.815$2BS$9nor
*700 0$aNilsson, Jon Marius$efotogr.$jn.
*850 $aTangen vgs
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening